HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 کامپایلر زبان C

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Farid
avatar

Posts : 98
Join date : 2010-07-25
Age : 32
Location : IRAN
درجه : سرباز یکم

درجه : سرباز یکم


PostSubject: کامپایلر زبان C   2015-08-12, 7:01 pm

سال 1381 بود که کتاب C گام به گام رو به صورت خودخوان خوندم.
متاسفانه توی کتاب به صورت واضح و شفاف اشاره ای به محیط برنامه نویسی نشده.
واسه همین نتونسم به صورت عملی برنامه نوسی C رو انجام بدم و فقط چند تا برنامه ساده روی کاغذ نوشتم.
بنابراین اون زمون بی خیالش شدم!
ولی الان دوباره به سرم زده که زبان C رو یاد بگیرم!
در طی دو روز گذشته سخت مشغول پیدا کردن یه محیط مناسب برای نوشتن برنامه و کامپایل کردنش بودم که در اینجا نتیجه بررسی هام رو مینویسم شاید به درد یه نفر بخوره :

بهترین محیط برای برنامه نویسی و کامپایل کردن برنامه C (بدون درگیر شدن با محیط های ++C) اینا هستن :
1. Borland Turbo C -- تحت داس -- 1989 -- v2.01
2. Microsoft Quick C -- تحت داس -- 1990 -- v2.51
3. Microsoft Quick C -- تحت ویندوز -- 1991 -- v1.0

برای اجرای این برنامه ها چند تا روش وجود داره که به طور مختصر توضیح میدم :

روش اول :
روش اصولی اجرای این برنامه ها این هست که سیستم عامل داس رو نصب بکنین و بعد این برنامه ها رو داخلش نصب بکنین!
آخرین نسخه رسمی داس 6.22 هست که از طریق فلاپی دیسک باید نصب بشه!
برنامه ها هم باید از طریق فلاپی دیسک نصب بشن!
برای رایت کردن فایل امیج فلاپی ها میتونین از برنامه winimg استفاده بکنین.

روش دوم :
استفاده از فلاپی کاملا منسوخ شده بنابراین ممکنه که روش اول رو نتونین انجام بدین.
یه ورژن غیر رسمی از داس وجود داره که برای نصب کردن نیازی به فلاپی نداره و مستقیم میشه از روی سی دی روی کامپیوتر نصب کرد : China DOS Union v7.1
برای رایت کردن فایل iso روی سی دی میتونین از برنامه ImgBurn استفاده بکنین.
با استفاده از برنامه winimg میتونین محتویات فایل امیج توربو سی رو در بیارین.
برنامه توربو سی روی چند تا فلاپی قرار داره ولی بعد از استخراج، باید فایل های ستاپ رو با هم مخلوط بکنین و توی یک پوشه جمع بکنین.
با استفاده از Hiren's Boot CD کامپیوتری که روش قبلا داس نصب کردین رو با Mini windows XP بالا بیارین.
با استفاده از یه فلش مموری فایل های ستاپ توربو سی رو به داخل ریشه یکی از درایو های خالی انتقال بدین.
از طریق محیط داس نرم افزار توربو سی رو نصب بکین.
با همین روش میتونین نرم افزار کوئیک سی رو هم نصب بکنین.

روش سوم :
دو تا روش قبلی مشکلات خاص خودشون رو دارن بنابراین شاید بخواهین روی ویندوز نصب بکنین.
برنامه DosBox رو دانلود و نصب بکنین.
با استفاده از برنامه winimg میتونین محتویات فایل امیج توربو سی رو در بیارین.
برنامه توربو سی روی چند تا فلاپی قرار داره ولی بعد از استخراج، باید فایل های ستاپ رو با هم مخلوط بکنین و توی پوشه C:\TCsetup جمع بکنین.
بعد از اجرای داس باکس دستورات زیر رو واسه نصب برنامه توربو سی به ترتیب وارد بکنین :
Z:>mount c c:\
Z:>mount a c:\TCsetup
Z:>a:
A:>install.exe

و برای نصب برنامه کوئیک سی :
Z:>mount c c:\
Z:>mount a c:\QCsetup
Z:>a:
A:>setup.exe

روش چهارم :
روش قبلی ممکنه که روی ویندوزهای جدیدتر کار نکنه واسه همین شاید این روش کمک بکنه.
برنامه VirtualBox رو دانلود و نصب بکنین.
سیستم عامل MS-DOS v6.22 رو دانلود بکنین و داخل برنامه ویرچوآل باکس نصب بکنین.
دقت بکنین امیج فلاپی دیسک رو مستقیم میتونین به برنامه ویرچوآل باکس لود بکنین.
برنامه های توربو سی و کوئیک سی رو هم به همین ترتیب میتونین نصب بکنین.

روش پنجم :
کار کردن با برنامه های تحت داس تا حدودی سخت و خسته کننده هست.
خوشبختانه یه ورژن کوئیک سی برای ویندوز وجود داره.
برنامه VirtualBox رو دانلود و نصب بکنین.
سیستم عامل Windows XP رو داخل ویرچوآل باکس نصب بکنین.
از قسمت تنظیمات (storage) فلاپی درایو مجازی رو فعال بکنین.
امیج فلاپی دیسک کوئیک سی رو داخل فلاپی درایو مجازی قرار بدین و نصب بکنین.

تذکر 1 : بین روش ها و برنامه هایی که تست کردم، شخصا بهترین نتیجه رو از روش سوم و برنامه Borland Turbo C گرفتم.

تذکر 2 : اگه در نرم افزار Quick C در هنگام کامپایل کردن ارور cannot open include file 'stdio.h' بده، از یکی از روش های زیر استفاده بکنین :
روش یک : توی محیط داس این دستور رو وارد بکنین : Set include=C:\QC25\INCLUDE
روش دو :‌ باید مسیر دقیق فایل های هدر مشخص بشه. مثال : #include
Back to top Go down
http://microbaz.blogfa.com
DeltaCode
avatar

Posts : 23
Join date : 2015-08-04
Age : 27
Location : Tehran
درجه : سرباز دوم

درجه : سرباز دوم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-08-14, 5:27 am

این کامپایلرها خیلی قدیمی هستند و تقریبا کسی با اینها کار نمی کنه و پروژه های جدی با اینها نوشته نمیشه. در نتیجه پشتیبانی خوبی از اینها نمی شه. در صورتی که به مشکلی بر خورد کنید ممکنه نشه حلش کرد.
برای کار کردن در ویندوز بهتره از یک IDE استفاده کنید.

بهترین IDE برای ویندوز  Visual Studio هست که میتونید از اینجا نسخه رایگان رو دانلود کنید.
برای کسی که تازه میخواد برنامه نویسی رو شروع کنه بهترین گزینه هست. بهترین امکانات رو در اختیار کاربر میگذاره. امکاناتی مثل کامل کردن خودکار کدها ، امکانات ایرادیابی بسیار خوب، پیدا کردن ایرادات تایپی در حین کد زدن و امکاناتی برای آزمایشهای کارایی و ایرادات حافطه و خیلی چیزهای دیگه.
نکته خوبی که این محیط داره اینکه طیف بسیار وسیعی از کاربرها رو در تمام دنیا داره. از برنامه نویس های حرفه ای تا تازه کار. در نتیجه به هر ایرادی که بر بخورید ، فقط با کپی کردن خطایی که در محیط برخوردید در گوگل و جستجو، کلی راهنمایی پیدا میشه که سریع مشکل رو برطرف میکنید.

اگه میخواید با کامپایلر  GCC کار کنید، بی دردسر ترین IDE ،برای کار Dev-Cpp هستش که میتونید از اینجا دانلود کنید.
از ویژوال استودیو سبکتره و امکانات بسیار کمتری داره . برای کارهای آماتوری ازش استفاده میشه ولی خوبیش اینه که خودش Makefile میسازه و کاربر رو درگیر اون نمیکنه.  همینطور یک سری ابزار های GNU رو هم نصب میکنه و یک نیمچه محیط لینوکس رو براتون فراهم میکنه.
Back to top Go down
https://github.com/VahidHeidari
Farid
avatar

Posts : 98
Join date : 2010-07-25
Age : 32
Location : IRAN
درجه : سرباز یکم

درجه : سرباز یکم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-08-14, 7:10 am

از محیط VS اصلا خوشم نیومد!
خیلی آشفته و به هم ریخته هست!
دلیلش هم این هست که فقط واسه C نیست و زبان های دیگه ای رو هم پوشش میده.
البته شاید به نظر بعضی ها این مسئله خوب باشه ولی از نظر من جالب نیست.

نکته مهم دیگه اینه که اگه کدی رو این کامپایلرها بتونن درست کامپایل بکنن به احتمال 99 درصد کامپایلر های جدیدتر هم میتونن این کدها رو کامپایل بکنن ولی برعکس قضیه ممکنه که جواب نده.
در کل معمولا برنامه های جدید اصطلاحا Backward compatibility هستن.
مثال بارز همین برنامه ورد هست که نسخه های جدیدترش میتونه فایل های نسخه های قدیمی رو باز بکنه ولی برعکسش کار نمیکنه.

شبیه سازت رو با C نوشتی؟
میشه لطفا یه تست بکنی ببینی سورس کد شبیه سازت رو میتونی با این برنامه ها کامپایل بکنی؟
Back to top Go down
http://microbaz.blogfa.com
DeltaCode
avatar

Posts : 23
Join date : 2015-08-04
Age : 27
Location : Tehran
درجه : سرباز دوم

درجه : سرباز دوم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-08-14, 12:20 pm


Quote :
از محیط VS اصلا خوشم نیومد!
خیلی آشفته و به هم ریخته هست!

اصلا آشفته نیست ! Shocked Shocked Shocked
 باید زبانی که بیشتر استفاده می کنید رو در زمان نصب معرفی کنید (البته میشه بعد از نصب هم تغییر داد). نسخه ای که معرفی کردم ، نسخه ای هست که همه زبانها رو داره .

Quote :
دلیلش هم این هست که فقط واسه C نیست و زبان های دیگه ای رو هم پوشش میده.
البته شاید به نظر بعضی ها این مسئله خوب باشه ولی از نظر من جالب نیست.

 زمان نصب میتونید هر کدوم رو که می خواید نصب کنید و هر کدوم که نمی خواید نصب نکنید. از ویژگی های .NET هست که با زبانهای زیادی کار میکنه به همین دلیل تعداد زبانهایی که پشتیبانی میکنه زیاده.

Quote :
نکته مهم دیگه اینه که اگه کدی رو این کامپایلرها بتونن درست کامپایل بکنن به احتمال 99 درصد کامپایلر های جدیدتر هم میتونن این کدها رو کامپایل بکنن ولی برعکس قضیه ممکنه که جواب نده.
در کل معمولا برنامه های جدید اصطلاحا Backward compatibility هستن.
مثال بارز همین برنامه ورد هست که نسخه های جدیدترش میتونه فایل های نسخه های قدیمی رو باز بکنه ولی برعکسش کار نمیکنه.

این صحبتی که فرمودید اصلا ربطی به جدید یا قدیمی بودن کامپایلرها نداره . بلکه مربوط به استاندارد زبان C میشه.
تعداد زیادی استاندارد برای زبان وجود داره . همین طور تعداد زیادی کامپایلرهای غیر استاندارد. معروف  ترین استاندارد برای زبان ، استاندارد های ANSI C89 و  ANSI C99 هستند.
من  با استاندارد ANSI C89 شبیه ساز رو نوشتم که روی کامپایلر های قدیمی که برای پردازنده های ARM ممکنه استاندارد های جدید تر رو پشتیبانی نکنند،  کامپایل بشه. البته هر جایی که مطمئن بودم که کامپایلر جدید هست از ویژگیهای جدید زبان استفاده کردم.
بخشی از ابزارها و یونیت تست رو هم با استاندارد C++11 نوشتم.

اطلاعات بیشتر در مورد استاندارد های زبان رو از اینجا مطالعه کنید. هر کامپایلری که ANSI C89 رو پشتیبانی کنه میتونه شبیه ساز رو کامپایل کنه.

Quote :
شبیه سازت رو با C نوشتی؟
میشه لطفا یه تست بکنی ببینی سورس کد شبیه سازت رو میتونی با این برنامه ها کامپایل بکنی؟

کامپایلرهای تحت داس برای محیط 16 بیتی داس ساخته شدن و معمولا نمیشه کار گرافیکی زیادی باهاشون انجام داد. باید برای گرافیک از واسط های برنامه نویسی داس استفاده کرد.
 شبیه سازی که من نوشتم برای محیط های گرافیکی نوشته شده و از کتابخانه گرافیکی SDL2  استفاده میکنه که در داس کار نمیکنه در نتیجه در محیط های داس کامپایل هم نمیشه چه برسه به اجرا. شبیه ساز برای محیط های 32 بیتی ARM و  32/64 بیتی PC نوشته شده.

من شبیه ساز رو با ویژوال استودیو و کامپایلر GCC تست کردم و روی هر دوتاش نتیجه گرفتم. هم روی ویندوز کامپایل میشه و هم روی لینوکس. برای کامپایل شدن نیاز به دانلود CMake و  SDL2 دارید.

اگر از ابزارهایی که من برای توسعه استفاده میکنم شما هم استفاده کنید، راحت تر میتونیم به هم کمک کنیم. ابزار هایی که انتخاب کردم برای کار در محیط ها و پلتفورم های محتلف ساخته شدند و با کمترین زمان قابل انتقال به پلتفورم های دیگه هستند. مثلا GCC روی اکثر پلتفورم ها کار میکنه. کامپایلرهایی که معرفی کردید این قابلیت رو ندارند. فقط برای امور آموزشی مناسب هستند. کسی از اونا پشتیبانی نمیکنه و کتابخونه هایی که من استفاده کردم برای اونا قابل استفاده نیست.

سال انتشار بورلند سی و کوئیک سی مربوط به 1988 میشه که استاندارد سی 89 رو پشتیبانی نمی کنند. در توضیحات نوشته که فقط برای کار با کنسول هستند و گرافیکی نیستند. پس برای کار ما مناسب نیستند.

درمورد QuickC  برای ویندوز 1.0 منتشر شده که بازم واسط های گرافیکی مورد نظر ما رو نمیده.


Last edited by DeltaCode on 2016-07-14, 11:39 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://github.com/VahidHeidari
Farid
avatar

Posts : 98
Join date : 2010-07-25
Age : 32
Location : IRAN
درجه : سرباز یکم

درجه : سرباز یکم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-08-14, 3:47 pm

من روش خاصی برای یاد گرفتن دارم.
واسه اینکه مطلب کاملا واسم روشن بشه باید از مبدا شروع بکنم.
هر کجا که احساس بکنم ابزاری که استفاده میکنم ناکارآمد هست میرم سراغ ابزار جدیدتر.
البته کاملا واضح هست که این روش یادگیری زمان بر هست.
ولی باعث میشه درک بهتری از مسائل و ابزار داشته باشم.
به این ترتیب از ابزارهای جدید میتونم به طور موثرتری استفاده بکنم.
فعلا هدفتم یادگیری مبانی زبان C هست و برنامه توربو سی تحت داس کاملا واسه این هدفتم جواب میده.
البته کد رو توی محیط توربو سی نمینویسم، کد رو داخل فایل نت پد ویندوز ایکس پی مینویسم و با توربو سی فقط کامپایل میکنم.
هر وقت به مبانی برنامه مسلط شدم سعی میکنم خودم رو با ابزارهایی که تو استفاده کردی هماهنگ بکنم.
ضمنا از اطلاعات مفیدی که ارائه دادی ممنونم.
Back to top Go down
http://microbaz.blogfa.com
Farid
avatar

Posts : 98
Join date : 2010-07-25
Age : 32
Location : IRAN
درجه : سرباز یکم

درجه : سرباز یکم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-08-17, 2:22 pm

یه کامپایلر C واسه اندروید پیدا کردم :

C4droid - C/C++ compiler & IDE

البته رایگان نیست واسه همین من از سایت دانلودش کردم.

دو سه تا برنامه ساده هم باهاش کامپایل و اجرا کردم که به خوبی کار میکنه.

خروجی فایل رو به صورت apk هم تولید میکنه.
Back to top Go down
http://microbaz.blogfa.com
DeltaCode
avatar

Posts : 23
Join date : 2015-08-04
Age : 27
Location : Tehran
درجه : سرباز دوم

درجه : سرباز دوم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-08-18, 6:52 am

کامپایلر برای آندروید، Android NDK رایگان هست.

فکر کنم کامپایلرش GCC باشه.
Back to top Go down
https://github.com/VahidHeidari
Farid
avatar

Posts : 98
Join date : 2010-07-25
Age : 32
Location : IRAN
درجه : سرباز یکم

درجه : سرباز یکم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-08-18, 8:17 am

DeltaCode wrote:
کامپایلر برای آندروید، Android NDK رایگان هست.

فکر کنم کامپایلرش GCC باشه.

مثل اینکه ورژن اندروید نداره.
یعنی روی خود اندروید نمیشه سورس کد سی رو کامپایل کرد.
البته برنامه C4droid هم روی ویندوز اجرا نمیشه.
به هر حال آشنایی با هر کدوم میتونه مفید باشه.
مرسی که معرفی کردی.
Back to top Go down
http://microbaz.blogfa.com
DeltaCode
avatar

Posts : 23
Join date : 2015-08-04
Age : 27
Location : Tehran
درجه : سرباز دوم

درجه : سرباز دوم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-09-01, 3:05 am

با جستجویی که داشتم در این سوال که در استک اورفلو مطرح شده، یک نفر CppDroid رو معرفی کرده که رایگان هست.

من دستگاه آندرویدی ندارم. اگر کسی میتونه امتحانش کنه و نتیجه رو بگه.
Back to top Go down
https://github.com/VahidHeidari
Farid
avatar

Posts : 98
Join date : 2010-07-25
Age : 32
Location : IRAN
درجه : سرباز یکم

درجه : سرباز یکم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-09-02, 7:15 am

برنامه CppDroid رو تست کردم.
ظاهرا برنامه گسترده ای هست ولی من که نتونستم ازش استفاده بکنم.
به خاطر ارورهایی که میده حتی یه برنامه ساده سی رو نتونستم باهاش کامپایل و اجرا بکنم. (دریافت 5 عدد و چاپ به ترتیب صعودی تا نزولی)
ظاهرا خروجی apk هم نداره یا شاید من نتونستم پیداش بکنم.
Attachments
Max2Min.zip
You don't have permission to download attachments.
(1 Kb) Downloaded 2 times
Back to top Go down
http://microbaz.blogfa.com
DeltaCode
avatar

Posts : 23
Join date : 2015-08-04
Age : 27
Location : Tehran
درجه : سرباز دوم

درجه : سرباز دوم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-09-02, 11:09 am

میشه ارور هایی برای کامپایل کردن همین برنامه ای که ضمیمه کردی رو بذاری، ببینم چی هستن.
Back to top Go down
https://github.com/VahidHeidari
Farid
avatar

Posts : 98
Join date : 2010-07-25
Age : 32
Location : IRAN
درجه : سرباز یکم

درجه : سرباز یکم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2015-09-02, 6:21 pm

ارورهایی که میده مربوط به کامپایل نیستن و خود برنامه ارورهای عجیب و غریب میده.
اول خود برنامه یه ارور میده که میگه باید پروژه ذخیره بشه.
بعد از چند بار سیو و لود کردن فایل توی مسیرهای مختلف و تعویض نام فایل این ارور برطرف میشه ولی یه ارور دیگه ظاهر میشه!
به خاطر عدم کارایی برنامه ش رو کلا پاک کردم.
Back to top Go down
http://microbaz.blogfa.com
kodokhov
avatar

Posts : 9
Join date : 2016-07-14
Age : 29
درجه : سرباز

درجه : سرباز


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2016-07-14, 9:43 am

تو دانشگاه مجبورمون می کنن حتما تو محیط .Net کد بزنیم فقط هم سی شارپ نمی گم بده
ولی من شخصا دوست دارم تو محیطی کار کنم که صرفا برای همون زبون خاص باشه
ولی برای کارورزی هم که رفتم، تو شرکت EGG بهمون می گفتن سعی کنید مستقیم تو موتور کد بزنید

حالا که بین دو ترم و وقت هست منم تازه شروع کردم به کد زدن با C
البته با یه کامپایلر که خیلی ازش خوشم اومد DEV C++C
می خواستم بدونم کسی با این IDE کار کرده؟
مشکلی داشتین باهاش یا نه؟


Last edited by kodokhov on 2016-07-15, 2:03 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://nintendo.blogfa.com|gdi.blogsky.com
DeltaCode
avatar

Posts : 23
Join date : 2015-08-04
Age : 27
Location : Tehran
درجه : سرباز دوم

درجه : سرباز دوم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2016-07-14, 11:26 am

من کار کردم. کامپایلرش مبتنی بر GNU GCC 3.4 هست. یکم قدیمیه و حداکثر C++98 و C99 رو پشتیبانی میکنه. آخرین ورژن کامپایلر نسخه پایدار GCC 5.4 هستش
Back to top Go down
https://github.com/VahidHeidari
kodokhov
avatar

Posts : 9
Join date : 2016-07-14
Age : 29
درجه : سرباز

درجه : سرباز


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2016-07-14, 1:33 pm

خوب اینکه قدیمیه یعنی دارم اشتباه می کنم که ازش استفاده می کنم؟
البته فقط برای کد زدن با سی از این استفاده می کنم
برای سی پلاس پلاس و سی شارپ همون دات نت استفاده می کنم
Back to top Go down
http://nintendo.blogfa.com|gdi.blogsky.com
DeltaCode
avatar

Posts : 23
Join date : 2015-08-04
Age : 27
Location : Tehran
درجه : سرباز دوم

درجه : سرباز دوم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2016-07-14, 2:27 pm

برای یادگیری مناسبه و مشکلی نداره.
Back to top Go down
https://github.com/VahidHeidari
Farid
avatar

Posts : 98
Join date : 2010-07-25
Age : 32
Location : IRAN
درجه : سرباز یکم

درجه : سرباز یکم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2016-07-14, 5:34 pm

@ kodokhov
از کدوم سیستم عامل استفاده میکنی؟
Back to top Go down
http://microbaz.blogfa.com
kodokhov
avatar

Posts : 9
Join date : 2016-07-14
Age : 29
درجه : سرباز

درجه : سرباز


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2016-07-14, 10:13 pm

ویندوز 7 64 بیت
Back to top Go down
http://nintendo.blogfa.com|gdi.blogsky.com
DeltaCode
avatar

Posts : 23
Join date : 2015-08-04
Age : 27
Location : Tehran
درجه : سرباز دوم

درجه : سرباز دوم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2016-07-15, 3:14 am

حالا که داری C یاد میگیری میتونی به کدهای شبیه ساز NES_DEV هم نگاه بندازی و اگه تونستی در توسعه اش کمک کنی؟

تاپیک ساخت امولاتور میکرو هم برای بحث در این مورد داریم.
Back to top Go down
https://github.com/VahidHeidari
kodokhov
avatar

Posts : 9
Join date : 2016-07-14
Age : 29
درجه : سرباز

درجه : سرباز


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2016-07-15, 3:42 am

حتما چرا که نه
ولی قبلش باید بگی چه مباحثی از سی رو باید مسلط باشم و چقدر باید یاد بگیرم که بتونم کمک کنم؟
Back to top Go down
http://nintendo.blogfa.com|gdi.blogsky.com
DeltaCode
avatar

Posts : 23
Join date : 2015-08-04
Age : 27
Location : Tehran
درجه : سرباز دوم

درجه : سرباز دوم


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2016-07-15, 4:08 am

زبان C بسیار کوچیکه و سریع میشه مسلط شد. کتاب The C Programming Language از سازنده زبان C دنیس ریچی بهترین کتاب برای یاد گرفتن زبانه. من در عرض 2 تا 3 هفته خوندمش, البته قبلا زبان C رو بلد بودم ولی خواندنش به فهمیدن فلسفه ای که سازنده زبان مد نظرش بوده کمک میکنه.

مهمترین بخشهای زبان C در کتاب در فصل های جداگانه مورد بحث قرار گرفته مثلا

  1. تایپ ها و عبارات محاسباتی

  2. ساختارها و کنترول روند برنامه

  3. توابع و ساختار برنامه

  4. کار با اشاره گرها

  5. Structureها

  6. ورودی/خروجی

  7. واسط های سیستم عامل UNIX



که باید مسلط شد.

در مرحله بعد باید به سیستم نینتندو مسلط شد که بیشتر طول میکشه. در این موارد در تاپیک بحث خواهیم کرد.
Back to top Go down
https://github.com/VahidHeidari
kodokhov
avatar

Posts : 9
Join date : 2016-07-14
Age : 29
درجه : سرباز

درجه : سرباز


PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   2016-07-15, 4:28 am

DeltaCode wrote:
زبان C بسیار کوچیکه و سریع میشه مسلط شد. کتاب The C Programming Language از سازنده زبان C دنیس ریچی بهترین کتاب برای یاد گرفتن زبانه. من در عرض 2 تا 3 هفته خوندمش, البته قبلا زبان C رو بلد بودم ولی خواندنش به فهمیدن فلسفه ای که سازنده زبان مد نظرش بوده کمک میکنه.

مهمترین بخشهای زبان C در کتاب در فصل های جداگانه مورد بحث قرار گرفته مثلا

  1. تایپ ها و عبارات محاسباتی

  2. ساختارها و کنترول روند برنامه

  3. توابع و ساختار برنامه

  4. کار با اشاره گرها

  5. Structureها

  6. ورودی/خروجی

  7. واسط های سیستم عامل UNIX



که باید مسلط شد.

در مرحله بعد باید به سیستم نینتندو مسلط شد که بیشتر طول میکشه. در این موارد در تاپیک بحث خواهیم کرد.
ممنون خیلی لطف کردی
دانلود کردم
انشالله از یکشنبه شروع می کنم به خوندن
تمومش که کردم میام تو تاپیک سیستم نینتندو
راجع به مرحله بعد می پرسم
بازم ممنون
Back to top Go down
http://nintendo.blogfa.com|gdi.blogsky.com
Sponsored content






PostSubject: Re: کامپایلر زبان C   

Back to top Go down
 

کامپایلر زبان C

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Microbaz :: بحث آزاد-